Apartman Aleksić možda jeste svež i mlad, ali gostoprimstvo i iskustvo porodice Aleksić u turizmu je sve samo nije novo. Davne 1968. godine Aleksići su počeli sa prvim prijemom gostiju, a dalje se ljubav prema ugostiteljstvu vešto prenosila sa kolena na koleno. Zašto da se odlučite baš za ovaj smeštaj pri poseti Vrnjačkoj banji, saznaćete u sledećim redovima.

APARTMAN ALEKSIĆ – VRNJAČKA BANJA

Prva činjenica zbog koje ćete želeti da se smestite baš ovde je lokacija. Apartman Aleksić nalazi se u samom centru Vrnjačke banje, na samo 10ak minuta hoda od glavnog šetališta i parka i svih bitnih lokaliteta. Zgrada u kojoj je smešten apartman neposredno je pored hotela i spa centra Vrnjačke terme. 

Dalje, sam apartman ima 3 zvezdice. Poseduje dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo i terasu. Kapacitet spavanja je za 4 odrasle osobe, ili kombinaciju odraslih sa decom obzirom da se kauč u dnevnoj razvlači. Po mom mišljenju dete može da spava i sa vama jer su kreveti u obe sobe zaista prostrani. Kreveti u spavaćoj sobi su udobni kao da spavate na oblacima, ali moram priznati da ni kauč u dnevnoj apsolutno ne zaostaje sa udobnošću. Mir i tišina u ovom kraju samo su dodatan plus koji doprinosi već zagarantovanom odmoru. Dodatna posteljina, jastuci i prekrivači su naravno dostupni.

Kuhinja ima frižider, rernu sa 2 ringle i plus odvojeno indukcionu ploču. Vaša jutarnja kafa biće gotova za tili čas, a možete je sa uživanjem ispijati na terasi ili za šankom. To je zapravo stan koji je odlično opremljen sa apsolutno svime što vam je potrebno, između ostalog radijatora i klime, televizora i odličnog wifi signala. Ljubimci su takođe dobrodošli. Možda ste došli na samo par dana, ali osećaćete se opušteno kao kod kuće. Apartman ima sve što vam je potrebno za svako doba godine.

APARTMAN ALEKSIĆ – KAKO STIĆI

Kada dođete u Vrnjačku banju prođite kroz centar i kada stignete do kružnog toka ispred hotela Vrnjačke Terme skrenite desno. Odmah na početku ugledaćete žutu zgradu sa vaše leve strane. Možete se uvek parkirati ispred zgrade obzirom da je parking namenjen isključivo za stanare i posetioce. Zaista je vrlo lako pronaći apartman, nećete se gubiti, ni vrteti u krug, samo pratite ove smernice ako dolazite sopstvenim prevozom. Ukoliko dolazite od autobuske stanice najbolje da uzmete taksi pa da vozaču date putokaz.

KAKO REZERVISATI

Apartman možete rezervisati preko Booking-a ili preko njihovog instagram profila. Cene možete pogledati na prethodno pomenutim sajtovima za rezervisanje. 

SAVETI

  • Za vodenu zabavu i relaksaciju posetite Vrnjačke terme koje se nalaze na 2,3 minuta od apartmana
  • Šta obići i gde jesti u Vrnjačkoj banji pročitajte ovde

UTISCI

Provela sam 3 noći u apartmanu i sve što mogu da kažem je da apsolutno svima toplo preporučujem ovaj smeštaj u bilo koje doba godine. Odmor i udobnost su ovde zagarantovani. Ljubaznost, gostoprimstvo i laka saradnja sa vlasnikom je takođe još jedan veliki plus. Lokacija je apsolutno savršena jer su centar, park, šetalište, restorani i prodavnice u šetnom dometu. Ovo je pravi smeštaj za parove, kao i za porodice sa decom, a cene su prilagođene za svačiji budžet. Jednom kada dođete sigurna sam da ćete poželeti da se ovde vratite još koji put, baš kao i ja.