Saradnja

Saradnja:

Ukoliko imate dobar predlog za saradnju ili su vam potrebni moje znanje i umeće, možete me kontaktirati na dzoligrafija@gmail.com ili iskoristite formu za postavljanje pitanja na stranici Kontakt.

Saradnja i usluge vezane su konkretno za

putovanja:

Saveti za organizaciju putovanja bilo da su u pitanju indiviualna ili organizovana putovanja

digitalni marketing:

Saveti za pravljenje i vođenje profila za vaš brend na društvenim mrežama kao Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest

Kreiranje reklama za vaš brend

Najčešća saradnja je u vidu reklamiranja brendova na mom instagram profilu i sajtu, a vezanih za putovanja (kozmetika, hrana, piće, odeća, obuća, odevni aksesoari, putni aksesoari, hoteli, vile i druge vrste smeštaja, restorani, kafići i ostale uslužne delatnosti, tehnologija i sve ostale stvari koje su korisne na putovanjima ili vezane za njih…)

Pisanje tekstova i recenzija o vašem brendu, smeštaju, turističkoj organizaciji, putovanjima i uslugama koje pružate. 

fotografiju:

Saradnja može biti u vidu fotografisanja, kao i obrade fotografija

konsultacije:

Vezane za fotografiju, društvene mreže, blog, wordpress, copywriting, SEO, digitalni marketing, fotografiju, putovanja…

Instagram profile pogledajte na ovom linkuDzoligrafijaPutomanija sa akcentom na putovanja i fotografiju kao umetnost, i ovde DzoligrafijaFotomanija sa akcentom na uslužno fotografisanje enterijera (lokala, kancelarija, kafića, barova, restorana, smeštaja, vila, hotela, apartmana), ali i brendova i proizvoda, kao i događaja, proslava i slično

Sve slike i tekstovi na sajtu su autorski, pa iz tog razloga nema gostovaja na sajtu i profilima DzoligrafijaPutomanija i DzoligrafijaFotomanija, a kopiranje i deljenje fotografija i tekstova bez potpisa i saglasnosti autora je kažnjivo zakonom. 

Saradnja može biti ostvarena na sledeće načine:

Pišite preko sajta, instagram profila ili email-a, a ja ću se potruditi da vam odgovorim u najkraćem mogućem roku. Ukoliko nemate jasnu viziju kako bismo sarađivali, ja vam mogu predložiti. Imajte u vidu da sve mora biti vezano za putovanja ili fotografiju.

 

Sve vodiče za putovanja možete pogledati na ovom linku, a savete ovde.

[instagram-feed]