Ritters

Hotel Ritter’s je jedan od onih hotela koji vam nekako odmah zapadne za oko. Dok sam planirala put u Trst ne znam da li sam mogla da se više divim ovim svetlim, modernim i elegantnim sobama koje su izgledale tako udobno i opuštajuće. Bila je to ljubav na prvi pogled. Ali Ritter’s nije samo hotel. Kada sam videla šta je sve dostupno kada ste gost ovog hotela bilo mi je jasno da Ritter’s nije običan smeštaj. Ako odsednete u njemu, shvatićete o čemu govorim, i koliko toga on zapravo ima da vam ponudi.

 

HOTEL RITTER’S TRST

Ritter’s hotel se nalazi na trgu Piazza di Cavana, ravno u centru starog grada koji je srce Trsta. Nekada mračno i ozloglašeno naselje, danas je izuzetno popularno, šik i puno turista koji prave boemsku veselu atmosferu. U ovom delu možete naći i dosta pabova, barova, restorana, puno zabave, dok su sve glavne atrakcije udaljene samo na nekoliko koraka.

 

Piazza di Cavana, Ritter's
Piazza di Cavana, Ritter’s hotel Trst

 

Iako je hotel smešten u delu koji je bučan jer uvek ima gužve, ovde ćete spavati kao beba. Hotel je zapravo stara, ali renovirana i modernizovana zgrada, koja poseduje i lift, a potpuno je opremljena za turiste koji žele biti smešteni u centru grada i obići ga peške. Od Ritter’s hotela sve vam je na dohvat ruke i par minuta lagane šetnje.

 

View from Ritter's
Piazza di Cavana, Ritter’s hotel Trst, pogled iz jedne od soba

 

HOTEL RITTER’S TRST – SOBE I APARTMANI

Hotel poseduje 5 soba and 7 apartmana:

 

jedan spavaći deo sa privatnim kupatilom. Kreveti mogu biti odvojeni ili spojeni u jedan veći

 

Double bed room with a bathroom
Soba sa privatnim kupatilom

 

poseduje dnevnu sobu, deo za ručavanje, i jednu spavaću sobu gde takođe kreveti mogu biti namešteni kao 2 posebna ili jedan bračni. 

 

Living room in one bedroom apartment
Dnevni boravak u apartmanu koji takođe može služiti za spavanje

 

Bedroom in apartment
Spavaća soba u apartmanu

 

Bedroom in apartment, Ritter's
Spavaća soba u apartmanu, 1 + još 2 spojena kreveta

 

One bedroom apartment Ritter's
Drugi apartman sa jednom spavaćom sobom, Ritter’s hotel Trst

 

Bedroom in apartment
Spavaća soba u apartmanu

 

Living room with a kitchen
Dnevni boravak sa kuhinjom

 

poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i delom za ručavanje, i čak 2 spavaće sobe gde kreveti takođe mogu biti odvojeni ili spojeni

 

Two bedroom apartment Ritter's
Dnevni boravak u apartmanu sa 2 spavaće sobe, Ritter’s hotel Trst

 

Two bedrooms in apartment
Pogled na obe spavaće sobe u apartmanu

 

Twin beds bedroom
Spavaća soba sa dva kreveta

 

Double bed in a bedroom
Spavaća soba sa bračnim krevetom

 

Living room with a kitchen
Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom

 

Osim ovoga, svaka soba ima svoje privatno kupatilo, a i sobe i apartmani imaju wifi, TV, klimu, mesto za odlaganje garderobe i jako lepe poglede sa prozora. Sobe imaju mini frižidere, ketler za čaj i kafu, dok apartmani imaju kuhinju. Osim toga naravno peškiri, fen za kosu, i slične stvari su porazumevane. Ovde ćete se definitivno odmoriti i uživati, a takođe i sačuvati ddragoceno vreme jer su sve atrakcije jako blizu. Još jedna zanimljiva stavka je da ukoliko napomenete možete povesti i svog ljubimca, a u svaku sobu ili apartman se može staviti kolevka za bebu. 

Osim za turiste, hotel može biti interesantan za mladence i njihove goste. Ukoliko se venčavate u Trstu, bilo kojih od ovih apartmana ili soba je savršen za veče pre venčanja ili prvu bračnu noć. Takođe ukoliko mladenci žele da se fotografišu dok se spremaju, ovde će sve izgledati elegantno, moderno i perfektno kao i oni. Ako se odlučite na ovaj korak, nećete zažaliti jer će vam slike biti savršene. 

 

RITTER’S HOTEL TRST – RESTORANI I BAROVI

 

Osim smeštaja, postoji još nešto vrlo interesantno za sve goste koji se budu smestili u hotel Ritter’s. 

U vlasništu hotela su takođe i 2 restorana i bar u kojima svi gosti hotela imaju 15% popusta na porudžbinu. Takođe, svi se nalaze blizu hotela.

je restoran u Američkom stilu smešten pored Rossetti pozorišta u ulici Via del Teatro. Ukoliko želite jak, ali ukusan ručak na bazi mesa ovo je pravo mesto za vas. Na meniju su stekovi, burgeri, i drugo.. Više o ovom restoranu pogledajte na sajtu.

 

Pep's Steakhouse, Ritter's
Pep’s Steakhouse, Ritter’s hotel Trst

 

Pep's steakhouse
Pep’s steakhouse

 

Pep's restaurant
Pep’s restoran – Kuća mesa

 

Pep's steakhouse - Ritter's
Pep’s steakhouse – Ritter’s hotel Trst

 

Burger menu at Steakhouse
Burger meni

 

bar koji se nalazi takođe pored Rosseti pozorišta, samo dijagonalno od restorana na trgu Piazza Verdi. Ovde možete uživati uz meze, grickalice, razna vina i koktele. Za više informacija kliknite ovde.

 

Pep's Cibi&Vino bar
Pep’s Cibi&Vino bar

 

Pep's bar, Ritter's
Pep’s bar, Ritter’s hotel Trst

 

Pep's Cibi&Vino bar
Pep’s Cibi&Vino bar

 

restoran ribljih i morskih specijaliteta koji se nalazi nedaleko od mora i doka, tačno pored Grčke pravoslavne crkve St. Nicholas. U onudi imaju hranu za poneti koju nazivaju ulična odnosno brza hrana, famoznu ribu i čips, plodove mora i druge specijalite. Da saznate više o ovom restoranu posetite ovu stranicu.

 

Pep's fish house - Ritter's
Pep’s fish house – Ritter’s hotel Trst

 

Fish house
Riblji restoran

 

Lovely Fish house
Divni riblji restoran

 

Pep's Fish house
Pep’s Fish house

 

Right next to S.Nicolo Church
Restoran pored crkve S.Nicolo

 

Osim ova 3 glavna objekta, u vlasništvu hotela su i još neki barovi, od kojih je možda najzanimljiviji bar koji se nalazi u samom Rossetti pozorištu, a poseduje i ogromnu terasu sa fantastičnim pogledom. Najzanimljivije od svega je što se ovaj bar može iznajmiti za razne proslave: rođendana, godišnjica, venčanja, rođenja, ispraćaja, koktela i drugo… 

 

Terace of Rossetti Theater
Terasa Rossetti pozorišta

 

Bar inside Rossetti Theater
Bar u Rossetti pozorištu

 

Terrace of the bar
Terasa bara

 

View from the terrace
Pogled sa terase

 

HOTEL RITTER’S TRST : PEP’S SOBE PORED MORA

Odmah pored crkve Saint Nicholas, a iznad Pep’s Fish house restorana nalaze se gostinske sobe i apartmani zvane Pep’s room by the sea. Jedan od apartmana zove se Terra, a drugi Mare. Oba su povoljna za porodicu i decu.

Kao i Ritter’s sobe i apartmani, Pep’s sobe pored mora su takođe vrlo svetle, moderne i udobne, sa odličnim pogledima na more, Audacious dok, Miramare zamak ai rethodno pomenutu crkvu. U apartmanu Mare se nalazi dnevni boravak sa spavaćim prostorom i jedna dodatna dečija soba. Terra je više kao porodična apartman i može imati jedan mali i jedan veliki krevet, ili tri odvojena kreveta. Takođe oba poseduju privatno kupatilo, klimu i TV. Osim toga tu su naravno fen za kosu, peškiri, sto, ormari…

 

Pep's rooms by the sea - Ritter's
Pep’s rooms by the sea – Ritter’s

 

Mare suite
Mare suite, Pep’s rooms by the sea

 

Living room, Mare suite
Dnevni boravak Mare suite

 

Lovely Mare suite
Mare suite

 

Child's room in Mare suite
Dečija soba u Mare apartmanu

 

Bathroom in Mare suite
Kupatio i dečija soba, Mare suite

 

View from the suite to the Church
Pogled na crkvu

 

View from the suite to Audacious Pier and Miramare castle
Pogled na dok i Miramare zamak

 

HOTEL RITTER’S – KAKO REZERVISATI SOBU

Ukoliko želite da rezervišete sobu, predložila bih vam da uvek prvo kontaktirati hotel. Ukoliko rezervišete preko sajtova kao Booking, znajte da je cena uglavnom viša, obzirom da hotel plaća procenat sajtovima za posredovanje, a takođe hotel odobrava popuste i slično. Naravno, ukoliko želite imate i opciju da rezervišete preko sajtova koji se bave time. 

 

Room at Ritter's
Soba u hotelu Ritter’s

 

RITTER’S GALERIJA – PRODAJA NEKRETNINA

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili prodaju nekretnina, hotel Ritter’s poseduje i agenciju za izdavanje i prodaju, i mogu vam dati najbolji uvid u stanje i cene na tržištu. Iz onoga što ja znam, Trst je odlično mesto za kupovinu nekretnine ukoliko želite da živite ovde, ili ukoliko želite da se bavite turizmom i možda takođe napravite hotel. Savet je da se kupuju stare nekretnine i renoviraju jer se više isplati nego da kupite novu gradnju. 

Najbolja mesta u gradu su ona sa najviše turista i studenata, kao i ulice koje imaju najviše restorana, pabova i barova, a to su: Viale Venti Settembre koja se nalazi blizu univerziteta i Via Torino koja je pešačka zona u centru grada. Takođe zavisi i od činjenice da li turisti žele da obiđu sve peške pa bi najbolje bilo biti u centru grada, ili sa druge strane recimo blizu autobuske i železničke stanice. Svakako nadam se da sam vas makar malo zaintrigirala, a za ostale informacije kontaktirajte Ritter’s.

 

HOTEL RITTER’S – RECENZIJA HOTELA

Kao što sam prethodno pomenula, moje impresije posle boravka 2 noći u ovom hotelu su i više nego pozitivne! Hotel RITTER’S ima sve što vama treba da se odmorite, uživate, zabavite, a takođe i šetate, obiđete sve atrakcije, i slično. U samo nekoliko koraka i minuta vi stižete do svih bitnih mesta u gradu. Takođe, da zaključimo, hotel je pogodan kako za putnike koji putuju sami, tako i za parove i čitave porodice. 

Ponovo želim da spomenem da je ovo mesto za savršeno mladence i njihove goste. I da napomenem da su Pep’s sobe izuzetne, bila sam zapanjena koliko su moderne i svetle. Šta god da odaberete nećete pogrešiti niti se pokajati. Koja god soba ili apartman, ne mogu biti loši, mogu biti samo dobri i bolji, jer ćete se ovde osećati kao kraljevi i kraljice.

 

View from Ritter's
Pogled, Ritter’s hotel Trst

Nadam se da će vam se Ritter’s svideti koliko je i meni, kao i da sam vas navela da poželite da odsednete u nekom od njihovih apartmana. Ja znam da ću kada se vratim u Trst sigurno opet odsesti ovde. Ritter’s je savršeno mesto i u njemu se osećam kao kod kuće. Želim vam divnu posetu Trstu i još lepši boravak u Ritter’s ili Pep’s apartmanima.